Autovehicul

Autovehiculul pentru trasportul auto are la baza un Opel Movano cu o capacitate de 2.500cc, ce dezvolta o putere de 114hp.

Puterea motorului si capacitatea de incarcare de doua tone o face ideala pentru trasportarea autoturismelor de mare capacitate precum dubite, SUV-uri sau dubite de mic tonaj.

Platforma

Platforma pentru incarcarea autovehiculelor are o suprafata de 10.5mp insemand o latime de 2.1 metri si o lungime de 5.0 metri.

Luand in considerare dimensiunile mai sus mentionate veti sti ca autoturismul dumeavoastra va fi trasportat in siguranta la destinatie.

Troliu

Troliul are o putere de 6.0 tone, lucru care permite incarcarea autovehiculelor fara ca acestea sa fie nevoia a mai fi trase sau impinse.

In tandem cu acest troliu detinem si carucior cu de mare capacitate, ceea ce permite incarcarea pe platforma a autovehiculelor ce au roti imobile sau lipsa.

Tren de rulare

Indiferent de starea carosabilului sau de anotimp, suntem echipati pentru a va tracta in siguranta autoturismul dumneavoastra.

Avem in dotare atat anvelope adaptate sezonului cat si roti echipate cu lanturi pentru a creste aderenta pe zapada sau terenuri accidentate.